donderdag 29 maart 2012

Een nieuwe start

De oude site was ik net bezig in een nieuw kleedje te steken, en één moment van onoplettendheid deed het allemaal de das om. Na meer dan 400 berichten starten we dus opnieuw... De oude blog is nog bereikbaar via de link in de navigatiekolom hiernaast ("vorige blog").

4 opmerkingen:

  1. Backups is het probleem niet - alles wat geupload is, is nog toegankelijk. Het zijn de rechten van de vorige blog die ik kwijt ben, behalve berichten posten kan ik niets meer (lay-out veranderen en zo - aangezien ik net daarmee bezig was en de lay-out van de vorige blog nog niet naar mijn goesting was, beter opnieuw beginnen). Zondag onderneem ik nog een laatste poging tot herstel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is vreemd wat op mijn blogsite kan je afzonderlijk de layout en de inhoud downloaden en backupen. Dus in theorie zou je van scratch in heel weinig tijd alles moeten kunnen terugzetten. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd maar de blogsite die ik gebruik, vertelt dat het mogelijk moet zijn.

      Verwijderen
    2. Ja, maar jij hebt nog beheersrechten - ik enkel nog auteursrechten (op de oude blog) - de optie "blog exporteren" krijg ik niet (meer) te zien.

      Verwijderen