maandag 10 december 2012

Clubkampioenschap

Resultaten in eerste
In eerste klasse waren er twee korte partijen te vermelden: Kris verloor van Johan in amper 12 zetten en Peter deed ook zoiets tegen Jan S: 16 zetten. Pauwel-Bernard werd remise en Bert-Didier ook. Hierdoor verandert er weinig aan de top. Herman-Louis werd ook remise.
In eerste blijft het allemaal wat aan elkaar koeken. Bert (met een partij minder) en Pauwel leiden wel, maar het verval is zeer klein en enkel de laatste drie moeten een gat laten vallen. Als Didier bv zijn inhaalpartij wint, staat hij maar een halfje achter de nr 3, Bernard. Dat wordt nog spannend na nieuwjaar!

Tweede klasse
In tweede klasse wonnen alle witspelers: Dany-Piero; Jos-Raf, Salvatore-Mario, Adhemar-Pieter, Michiel -Guido, Erik-Stijn en Marc VG-Hubert werd dus allemaal 1-0. In tweede klasse kan niemand het tempo van Michiel volgen. Marc, Erik en Guido doen wel hun best, maar ze beseffen nu waarschijnlijk al dat ze spelen voor de tweede plaats. Tom VB en Marc VG maken ook nog een goede kans op een podiumplaats, tenminste als ze hun inhaalpartijen winnen. En aangezien de nrs 2,3,4 nog tegen Michiel moeten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten