dinsdag 9 september 2014

Droomuitslag !!!


De jaarlijkse vriendenmatch tussen Roeselare en Kortrijk eindigde dit keer onbeslist. Na een spannende eerste ronde stond de teller nipt in het voordeel van Roeselare met 6,5-5,5. Kortrijk vocht terug in de tweede ronde en bracht de bordjes in evenwicht, want nu werd het 6,5-5,5 voor de Kortrijkzanen, wat een totaalstand opleverde van 12-12. Een uitslag waar iedereen best mee kon leven. Het koud buffet achteraf zorgde voor de kers op de taart en er wordt nu al uitgekeken naar de volgende editie, die in Kortrijk zal plaatshebben.

Aanstaande zaterdag mag de kampioen van de Torrewachters Michiel Bleys eens laten zien waarom hij de beste van Roeselare is geworden. In een wedstrijd van één tegen allen, ook wel simultaan geheten,  neemt 'Bleyske' het op tegen clubleden en anderen die houden van een leuk potje zaterdagnamiddagschaak. We hopen op veel geïnteresseerden, daar er zaterdag een sportmarkt georganiseerd wordt door stad Roeselare en Bloso. Ondergetekende en voorzitter Jos vertegenwoordigen de schaakclub en zullen iedereen met interesse in de 'goddelijke' schaaksport doorverwijzen naar het lokaal.
Wie Jos en Peter wil aanmoedigen en sterkte toewensen in het te verwachten 'Belgische' weer, die komt een kijkje nemen op de Grote Markt vanaf 13h00. Wie meer info wil, moet er maar eens onderstaande folder op nalezen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten