maandag 1 september 2014

Guldensporenslag nieuwe stijl ?


Volgende week zaterdag, de zesde september, schieten we terug uit de startblokken met schaakclub De Torrewachters. Het nieuwe schaakseizoen wordt traditioneel ingeluid met de vriendenmatch tegen Kortrijk. Deze Guldensporenslag anno 2014, vindt dit keer plaats aan de Mandel en niet aan de Groeningebeek. Allen op post dus in ons lokaal in de Noordstraat te Roeselare waar we vanaf 14h00 de Kortrijkzanen in het vizier kijken. Na een ongetwijfeld hevige en uiteraard ook sportieve strijd wordt de vrede getekend tijdens de feestdis, waar een koud buffet wordt aangeboden aan de vermoeide ridders en uitgeputte schildknapen. Wie nog wil deelnemen aan dit wapengekletter, kan zich aanmelden bij de wachtmeester van dienst (Peter). Moge de beste winnen !

De zomercompetitie 2014 is geschiedenis: Afgelopen zaterdag werd het handicaptornooitje bijgeschreven op de erelijst van Michiel Bleys. Michiel (5.5/7) bleef nipt uit de greep van een achtervolgend triootje met Pieter, Didier en Martijn (allen 5/7). Proficiat aan allen!
Zoals op deze blog al meermaals is vermeld, werd Pieter Truwant de triomfator van ons zomerschaak... en is Pieter niet de aanvoerder komende zaterdag van de Kortrijkse troepen? Torrewachters u weze bij deze gewaarschuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten